Post by nascustseaturhei on Mar 13, 2022 3:01:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mancınık 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mancınık 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Mancınık 2 2022 version ▞▞▞
Basır sade hoş bir oyun özellikle reklamlarlan boğmamanız çok güzel olmuş tebrikler
oyun çok çok güzel ama para zor kazanılıyo ve en okçu üst falan sayıyla alınıyo ölünce bidaha almak gerekiyo bu çok kötüce gitmese çok daha iyi olurdu hatta oyunu herkeze yayardım
iyidi
Oldukça güzel bir oyun ama ödeme duvarı seviye 35 civarında geliyor... Harcamadan yeni kuleleri/silahları yükseltmek veya satın almak için yeterli jeton biriktiremezsiniz!!!
Oyun çok güzel oynamanızı tercih ederim randomhwjshsjjshdiajhxuwjsnbxjakznjxiajzbgxuakzm hssjhsisjstytuyfyusyufjyjtdwyftjsgyfjsfydjsfyjtyjsfydfjsfyjsfyjsyfjfsfyjfsfyfjjffysfyjdsfyjdsfyhdsfdyjsyfjtstydjtdyjstyjdsjtfystyjfstyfjstfyjtfjysfyfjsfyffsfyjftysjfyfjsftyffsyjtsyjftsfytjtyfjsftyjstfyjsytfjstyfjstyjftysjftyfjsytfjsjyffsfyjttyfjsutjfsjutf
Reklamları kaldırmak için ödeme yaptım, ancak reklamları yalnızca ödeme yaptığım cihazda kaldırdı. Diğer telefonumda oturum açtım ve hala reklamlar var. Hesaptaki cihazlar arasında durumu ve satın alma işlemlerini paylaşmıyorsanız, Google oyunlarıyla senkronizasyonun anlamı nedir?
oyun çok güzel olmuş
120'ye kadar bundan önce hiç yoktu, bu yüzden şimdi 1'den başladıktan sonra silindi ve tüm ödüller zaten alındı
Güzel oyun ama 59. seviyeden sonra 60. seviye tamamlanmıyor. Birçok kez denedim ama her zaman beni başarısız oldu. Birçok silah denedim ama yine de başarısız oldu, şimdi bu oyunu kaldırdım.
GÜZEL ve sürükleyici sahtekarlık yok vazgeçilmezi da olsa zaten emegi geçen herkeze teşekkür ederim..
Bu iyi bir oyun ama eşyalar çok pahalı ve ayrıca düşmanlar çok güçlü toplarda çok fazla op
Bu oyun güzel Ama biraz daha zor Rakip her seviyede daha da zorlaşıyor Ama defans öyle kalıyor çünkü biz hızlı jeton kazanamıyoruz
Boş vakitlerde iyi oluyor. sıkmıyor. Akıcı, basit, zevkli.
Eğlenceli bir oyun ama... ödül sistemi saçma. Bir seviyeyi geçersiniz ve 100 kadar jeton ödersiniz, ancak yükseltmeler 100.000'e kadar mal olabilir ve HER ŞEYİ yükseltmeniz gerekir. Daha yeni bir mancınık bile alamadan bu oyundan bıkacağım.. Grafikler harika. Küçük ayrıntılara gerçekten çok emek harcıyorlar.
bağımlılık yapıyor sorun şu ki, eşyalar pahalı ve 10.000 kule istiyorsan atlayamıyorsun
İyi oyun. Canlı oyuncuyu oyuncuya karşı seviyorum. Wifi kapsama alanı dışında olmanız durumunda oynayabileceğiniz üç farklı mod. Günlük ödüllerinde cömert olduklarını takdir edin. Ödül çarkını birkaç saatte bir döndürebilir. Bunun için $$$$ ödemeden kesinlikle ilerleyebilir.
Bu oyun sistemi donduruyor neredesem beni oyundan atıyor bu oyunu sakın yūklemeyin bu oyuna bir yıldıza.
Bu mücevher harika başlıyor, ancak 8. seviyeye ulaştığınızda, düşmanların muhtemelen yasal olarak oynayacağınızdan çok daha iyi şeyleri var. Yerde hareket eden mancınıklardan bir atış yaptığım ve atışlarımın onlara hiçbir şey yapmadığı sürekli bir döngü. Gerçekten, onlara vuracağım ve umursamıyorlar. Tüm yükseltmeler çok pahalıdır ve bir fark yaratmaz. Mancınık üzerindeki ekstra zırh kaplamasının en az bir atış absorbe edeceğini düşünürdünüz. Gerçekten şanslı olmadıkça olmaz.
Harika ve çok güzel 10 numara 5 yıldız çok çok çok iyi
Ezici sayıda reklam, oyunu oynanamaz hale getiriyor. Para için böyle bariz bir kapmak. Utanç, çünkü eğlenceli görünüyordu. Kaldırıldı.
Haha 😂 bu oyun bir harika. İlgimi çabucak tüketeceğini düşündüm, ancak artan zorluğa uygun olarak silahları ve savunmaları artırmak için harika bir iş çıkarıyor. Zor kısımlarda bile, genellikle sadece stratejiyi ayarlamakla ilgili bir durumdur ... ve çöp adamların düşmanlarını uçurmak asla eskimez.
Oyun en iyisi ama bence geliştiriciler çok paraya aç, çünkü bu sadece para ile satın alınarak satın alınabilen yükseltmeler olarak atık oyun oynamak çok pahalı ama değersiz bir andriod oyunu için ne kadar para harcayabileceğimin bir sınırı var. Geliştiricileri büyütün, her şeyde para kazanmanın bir sınırı vardır.
oyun güzel. ama reklamlarınızı düzeltmeniz gerek. bu oyunu 7 çocuklara 18 kadar çocuklar oynuyor. içerik içerikleriyle dolu. yazık. yazık. hiç mi sizin Çocugunuz genciniz yok. ahlak diye bir olay yok mu merak ediyorum.
The Catapult 2 Aksi eku
Çok güzel. Ana sayfa aracılığıyla degiştirerek sürekli para kaznabirsiniz.
Reklam izlemekten oyun oynayamıyoruz.
The Catapult 2 ઍક્શન mbei
Svy 40 gecmiyor gibi guclu cok guclu bosslar var bir guncellemesi gerekmesi
Oyunu bitiriyorum yeni seviyeleri istiyorum ve çok güzel
Gunship Battle Total Warfare Estrategia rvm
orta
Bu iyi bir oyun ama...... 5000 jeton getirdim ve onları hiç alamadım, bu yüzden para iadesi istedim. Faturamı istediler ve gönderdim....... hiçbir şey olmadı ve aradan 3-4 gün geçti, hatta tekrar sordum cevap alamadım. Sonuç olarak, oyunu iyi bir zaman öldürücü olarak oynamanızı tavsiye ederim, ancak satın almak istemediğiniz herhangi bir şeyi satın almaktan kaçının çünkü büyük olasılıkla size parayı veya madeni paraları geri alamayacaksınız. not !!Hala paramı geri istiyorum😡!!
gen iyi
bölümler arası reklam çıkıyor ilanı kapattığınızda ekran bir daha açılmıyor en güncelini yükledim değişmedi
Çok güzel oyunmuş ya ben 289 çok kolay bölümden çok bölümden çok ark gelicek hatta ark gelecek bölümünden çok savunma için silahını güçlendir ve 358 bölümünden çok bir oyun sergileme iki daha oylun yükle ve başla çok basit
Bazı bağlar olsa'da .Bence harika bir oyun 40 seviye'ye kadar gelişmem gelişmeye devam eder.
Sevmiyorum 20 levelde sıkışıp kaldım patron yenilmez bomba kullanıyorum ama işe yaramadı bunu düzeltin ralli beni rahatsız ediyor!!! İlk patronumu en son yendiğimde şimdi ikinci patronum. Lütfen benimle aynı fikirde olun.
Güzel oyun gerçekten...güzel oyun ve zaman geçirmek için eğlenceli...Ama tekrar yüklediğimde seviyelerimi kaydetmediği için 2 yıldız veriyorum. Oyunumu google play ile ilişkilendirmiştim, ancak tekrar kurduğumda ilerleme kaydedilmedi. Her şeye yeniden başlamak için sabrım olmadığı için lütfen bunu çözün.
Way, Way, tooooooo çok reklam, her seviyeden sonra reklamlar var.. Mancınık oyunlarını sevme potansiyeli var ama şimdilik kaldıracağım, başka bir zaman deneyeceğim....
Máy bắn đá 2 Hành động lutu
20. seviye çok zor vuruyorum patlamiyo vur vur patlamiyo sakın yüklemeyin 🤬🤬🤬🤬berbat bir oyun kimse yulamasın 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮