Post by nascustseaturhei on Mar 13, 2022 2:46:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρα σημεία ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - Bubble Crush 2022 version ▞▞▞
Ωραίο παιχνίδι με πίστες αλλά και ωραία παζλ
Τα γραφικά της διαφήμισης για αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικά από το πραγματικό παιχνίδι.
Μην το κατεβάσετε Χάσιμο χρόνου Πάρα πολύ προσθέστε, προσθέστε μετά από κάθε επίπεδο.
Ειναι ορεο πεξη αλλα εξει πολες διαφημισες σου σπει τα νεβα.
Γεμάτο διαφημίσεις
Babbel - Learn Languages 教育 qfp
Καλό παιχνίδι, αλλά με πολλές διαφημίσεις.
Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με τις διαφημίσεις. Μετά από κάθε επίπεδο υπάρχει μια διαφήμιση. Επομένως, δεν θα το προτείνω σε άλλους, καθώς επίσης δεν τους αρέσουν οι διαφημίσεις.
Σε πολλούς προσθέτουν αυτό το παιχνίδι...είμαι fadeup
Birdpapa - Bubble Crush Hygge dhg
Ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για λίγο, αλλά φαίνεται ότι ο προγραμματιστής το βαρέθηκε. Αργότερα επίπεδα ξαφνικά έχασαν όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και έγιναν πολύ εύκολα.
Πάρα πολλές διαφημίσεις αλλά είναι ωραίο παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις 😑
Το. Συνηθισμένος. Βουβός. Διορθώστε το πρόβλημα του ήχου παρακαλώ
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι σεξουαλικά ακατάλληλες, γι' αυτό κάνω απεγκατάσταση.
Αυτό το παιχνίδι είναι χαμένο γιατί 90 mb🤬🤬🤬🤮🤮🤮🤮🤫🤮
Η προσθήκη στο μεταξύ του παιχνιδιού είναι ενοχλητικό.
Χαχαχα😂😂😂
Πάρα πολλή διαφήμιση. Δεν υπάρχει επιλογή για σίγαση ήχου. Είναι ενοχλητικό και αποσπά την προσοχή
Όσο βάζετε διαφημίσεις που έχετε άσχημα βαθμολογίες
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Το είχα στο τηλέφωνό μου και είτε θα παγώσει είτε το τηλέφωνό μου θα έκλεινε. Το έβαλα λοιπόν στο tablet μου και έχω προβλήματα με το πάγωμα μετά από κάθε άλλη διαφήμιση που παίζει. Διορθώστε το αλλιώς θα πρέπει να απεγκαταστήσω το παιχνίδι.
Λιγότερο παιχνίδι, περισσότερος χρόνος αναμονής για τον επόμενο γύρο.
Μετά το επίπεδο 1450 δεν υπάρχουν άλλα παζλ. Με. Γιατί
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι εμμονικές διαφημίσεις μετά από κάθε παιχνίδι είναι λίγο πολλές. Μπορώ να καταλάβω ότι μια διαφήμιση κάθε τόσο είναι υπερβολική
Στη ρύθμιση κρατάω τον ήχο χαμηλό, αλλά γιατί ανεβαίνει ο ήχος, δείτε το
Καμία πρόσβαση στο intarnet που ταιριάζει κ.λπ.................................
Birdpapa - Bubble Crush სხვადასხვა akm
Το έπαιζα από την περασμένη εβδομάδα αλλά τώρα δεν λειτουργεί σωστά και όταν ανοίγω το παιχνίδι για να παίξω κλείνει μόνο του. Διορθώστε το πρόβλημα.
Birdpapa - Bubble Crush Casual lqf
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά οι προσθήκες παγώνουν συνεχώς και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω ξανά το παιχνίδι πολλές φορές. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά οι προσθήκες έχουν καταστρέψει το παιχνίδι σας. Αυτή είναι η 4η και τελευταία φορά που θα απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι.
Πόσα χρήματα χρειάζεται η Samsung; Φτωχή samsung λυπάμαι γι 'αυτούς που χρειάζονται λεφτά γι' αυτό δεν μπορούμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια τόοοοοσο πολλές διαφημίσεις !ανόητος καπιταλισμός
Βάζω 2 αστέρια γιατί έχει πολλές διαφημίσεις
μου άρεσε πολύ
Πάρα πολλή διαφήμιση. Είναι βαρετό
Πάρα πολλές διαφημίσεις στο μεταξύ του παιχνιδιού
Είμαι κολλημένος στο επίπεδο 3476 εδώ και 1 εβδομάδα... Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Πώς μπορώ να ολοκληρώσω αυτό το επίπεδο... Θέλω να απεγκαταστήσω το παιχνίδι